Tisztelt Szülők!

Kedves Kilencedikesek!

Közeledik a gólyatáborunk időpontja. Néhány hasznos információt szeretnénk megosztani Önökkel/Veletek. 

 1. A gólyatábor időpontja augusztus 16-18. (hétfő-szerda), helyszíne a Kalocsai Szent István Gimnázium (Kalocsa, Hunyadi u. 23 – 25.)
 2. A hétfői napon a gyülekező 8:00 – 9:00 óráig lesz a gimnázium udvarán. A programok ezen a napon 9 órakor kezdődnek. A nap zárása kb. 15 órára várható. Kérjük, hogy a tanulók sportos öltözékben, sportcipőben jelenjenek meg!
 3. A keddi napon a gyülekező 8:00- 9:00 óráig lesz a gimnázium udvarán. A programok ezen a napon 9 órakor kezdődnek. A nap zárása 16 órára várható.
 1. A szerdai napon a korábbiaktól eltérően a gyülekező 7:00 – 8:00 óráig lesz a gimnázium udvarán. A programok ezen a napon 8 órakor kezdődnek (!!!). A tábor zárása 15 órára várható.
 2. A hőségre való tekintettel kérjük, hogy megfelelő folyadékról mindenki gondoskodjon! A gimnáziumban a kulacsokat/palackokat újra lehet tölteni.
 3. Ugyancsak a hőség miatt kérjük, hogy megfelelő védőruházatot (pl. sapka, kendő, naptej stb.) mindenki hozzon magával.
 4. A programok egészén kérjük a kényelmes, szellős, sportos ruházat használatát!
 5. A napi programok részleteiről minden reggel a gimnázium bejáratánál lehet majd tájékozódni.
 6. Tízórairól minden tanuló egyénileg gondoskodjék!
 7. VÁLTOZÁS!!! A meghirdetettektől eltérően csak a hétfői és keddi napokra lehet ebédet igényelni (1100 Ft / nap, Diófa Vendéglő). Kérjük, az ebéd díját hétfőn 8:00- 9:00 óráig fizessék be a tanulók Horváth Csaba tanár úrnak. A szerdai táborzáráskor közös ebéd lesz a gimnázium udvarán. Akik nem rendeltek ebédet, azok a gimnáziumban elfogyaszthatják a magukkal hozott ételt.
 8. A tábor ideje alatt fényképeket és felvételeket készítünk az eseményekről és a tanulókról. Ezért kérjük, hogy a mellékelt szülői hozzájáruló nyilatkozatot augusztus 16-án reggel kitöltve, aláírva minden tanuló hozza magával!

A hozzájáruló nyilatkozat letöltése

További kérdéseikkel forduljanak Horváth Csaba tanár úrhoz a 06-70-456-82-12 számon vagy a hcs6331@gmail.com címen.