Alapítvány

A Kalocsai Szent István Gimnázium Tanulóifjúságáért Alapítványa

 

Az alapítvány fő tevékenysége a Szent István Gimnázium színvonalas oktató-nevelő munkájának támogatása, tanulók, tanulói programok segítése, könyvtár fejlesztése, balatoni üdülő fejlesztése, iskolarádió támogatása, tanulói jutalmazások támogatása, iskolán kívüli tanulói programok segítése.

Az alapítványt a kuratórium működteti. A vezető testületbe az alapítók 7 tagot választanak, ebből elnököt és titkárt. Egy tag a mindenkori igazgató, négy tag a szülőket, két további tag a tantestületet képviseli.

A kuratórium tagjai: Dr. Törökné Móczár Györgyi
Hajdu István titkár
Csótiné Borúzs Ildikó
Lakatos Ervin
Miklós Györgyné (elnök)
Perity Lajos
Tamás Csabáné Pécsi Csilla

Az alapítvány kuratóriuma tisztelettel megköszöni a tisztelt szülők eddigi adományait és adójuk szervezetünknek juttatott egy százalékát. A jövőben is kérjük segítségüket! Ajánlják fel adójuk 1%-át a Szent István gimnázium Tanulóifjúságáért Alapítvány számára!
FONTOS!  Nyilatkozata csak akkor érvényes, ha a borítékra ráírja nevét, lakcímét, adószámát és a ragasztásnál ellátja aláírásával. Ezek az adatok nem kerülnek nyilvánosságra, mivel adóbevallásában szereplő minden adatot a NAV (APEH) kezeli.

Kérünk minden volt diákunkat, az intézményhez kötődő ismerőst, hogy támogassa az Alapítványon keresztül iskolánkat. Az alább jelzett számlaszámra fogadunk adományokat.

Az alapítványt 1995 júniusában jegyezte be a Bács-Kiskun Megyei Bíróság, azóta közhasznú lett. A gimnázium életében betöltött szerepét jelzi, hogy az eltelt 20 évben folyamatosan támogatta az oktató-nevelő munkát és a tanulók programjait. Az elmúlt években az alapítvány fő támogatási prioritása a tanulói programok, könyvtárfejlesztés, tanulói jutalmazások és a tehetséges tanulók versenyzésének támogatása volt.

 

Tisztelettel az alapítvány kuratóriuma

Adószámunk: 18346369-1-03
Számlaszámunk: 10402537-25312731-00000000

Székhelyünk: 6301 Kalocsa Hunyadi J. utca 23-25.

Elérhetőségeink: 
Telefon: 06 /78/462-660
Telefax: 06/78/462-660

Hajdu István titkár: 06/20/380 3975
e-mail: hstefi@freemail.hu