+36-78-462-660 - Az intézmény nyitvatartási ideje: 7:00 - 18:00 szigkalocsa@szig-kalocsa.edu.hun

Kedves Jelentkezők! Tisztelt Szülők!

Az alábbi linkeken lehet megtekinteni a Kalocsai Szent István Gimnázium 2024-2025. tanévre meghirdetett képzéseinek felvételi jegyzékét:

Minden jegyzék az oktatási azonosítószám alapján rendezett (aki a jelentkezési lapján kérte, az a megadott jeligével szerepel a jegyzéken). Feltüntettük a felvételi eljárás során szerzett pontszámokat, és a szakirányon ezek alapján megállapított helyezést. Azoknak a felvételizőknek, akik nem teljesítették az iskola által elvárt feltételeket (7. év végén vagy 8. osztály félévében elégséges osztályzata volt a hozott pontszámok számításánál figyelembe vett tantárgyak valamelyikéből, vagy az írásbeli felvételi vizsgán valamely tárgyból nem ért el legalább 8 pontot), felvételi kérelmét elutasítjuk. melyet a neve mellett szereplő E betűvel jelzünk.

A jelentkezési sorrend módosítására 2024. április 8-10. között van lehetőség a módosító tanulói adatlap kitöltésével az általános iskolában. A felvételi eredményekről 2024. május 2-ig tájékoztatjuk a jelentkezőket.

Perity Lajos

igazgató